Down sendromlu bireylerin yaşamlarını daha iyi anlamak ve desteklemek amacıyla birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekmek amacıyla kutlanan 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle, tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Düzce Valisi Selçuk Aslan da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle, Düzce’de faaliyet gösteren bir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinin Down Sendromlu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti.
Düzce Valisi Selçuk Aslan, ziyarette Down Sendromlu öğrencilerle yakından ilgilendi.
Merkez de Down Sendromlu öğrencilere verilen eğitim hakkında merkez yönetiminden bilgi alan Vali Aslan, öğretmenlere de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Vali Aslan ziyarette yaptığı konuşmada, “Sevgiyle aşamayacağımız hiçbir engel yok! Bugün, +1 farkın hayatımıza kattığı sevgiyi, samimiyeti ve değeri bir kez daha hissediyorum” dedi.
HABER: Savaş ARI