Etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Akpınar, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

3-662

Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Down Sendromlu Çocukların Mutluluğuna Ortak Oldu

Down sendromlu çocukların sosyal etkileşimlerini artırmak, geleneksel oyunlarla keyifli vakit geçirmelerini sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, çeşitli geleneksel oyunlar oynanarak çocukların hem eğlenmeleri hem de fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirmeleri hedeflendi.

DİJİTAL CİHAZ KULLANIMI ÇOCUKLAR ÜZERİNDE CİDDİ ETKİLER OLUŞTURUYOR DİJİTAL CİHAZ KULLANIMI ÇOCUKLAR ÜZERİNDE CİDDİ ETKİLER OLUŞTURUYOR

2-852

Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, etkinliğe aktif olarak katılım sağlayarak, çocuklarla birlikte geleneksel oyunlar oynadı ve eğlenceli aktivitelerde yer alarak onların mutluluklarına ortak oldu. Çocuklarla birebir ilgilenerek onlarla vakit geçiren Rektör Sözbir, bu tür etkinliklerin toplumda farkındalık oluşturmak adına çok değerli olduğunu belirtti.

10-54

Down Sendromlu Çocuklar İçin Eğlence Dolu Etkinlik

Öğrencilerin ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, çocuklar için yüz boyama, ip atlama, sandalye kapmaca gibi çeşitli oyunlar yer alırken, geleneksel oyunlarla bütünleşmiş bu özel gün, down sendromlu çocuklar için unutulmaz bir deneyim oldu.

8-97

Çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlayan ve renkli anlara sahne olan etkinlik, çocukların yüzlerindeki tebessüm ve öğretmenlerinin memnuniyetiyle sona erdi.